الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 45 دقيقة المقادير: مقدار لحم فلتو مقدار كوسة ثمرة بطاطس مقدار طماطم مقدار بصل مقدار فلفل رومى مقدار توم مفروم ملعقة صغيرة زبده 2 ملعقة صلصه عدد 2 مكعب مرقه مقدار ملح-فلفل أسود مقدار لحم-جنزبيل مطحون مقدار ورق لورى مطحون التحضير: نقطع اللحم قطع صغيره انا استخدمت فلتو علشان مش بياخد وقت فى النضج
فهياخد نفس وقت نضج الكوسة
لكن لو انتى يا قمره هستخدمى نوع لحم بياخد وقت
يا ريت تقومى بسلقه نص سلقه قبل وضعها مع الكوسة
وتقومى بنفس الخطوات القادمه (بسسسس تكون اللحمه نص سلق)
ننضف الكوسة ونغسلها ونقطعها حلقات
نقطع الطماطم والبصل والفلفل الرومى مكعبات
ومعهم معلقه توم مفروم
نضع 2 معلقة كبيره صلصه و2 مكعب المرقه والتوابل الطبخ: نضع كوب كبير مايه على الخلطه ونقبلهم
نقطع 1 حبه كبيره بطاطس و1 حبه كبيره بصله شرائح
فى صينيه او طاجن او بيركس اللى يعجبنا
نضع شرائح البطاطس والبصل( الخطوه دى اختيارى )
لان انا بصراحه حطاها حمايه للحمه احسن تتحرق
نضع اللحمه فوق البطاطس
نضع جزء من الخلطه السابق تحضيرها
فوق اللحمه اللى فوق البطاطس
نضع الكوسة فوق اللحمه
نضع باقى الخلطه كلها فوق الكوسة
نضع المعلقه الصغيره الزبده ( معلقة صغيره علشان تبقى خفيفه )
وانتى برضه براحتك يا قمره فى كميه الدهون
ونغطى الصينيه بالفويل
وندخلها الفرن حوالى ساعه الا ربع او ساعه على حسب فرنك يا قمر
لحد ما تستوى بالشكل ده ولما توصل للسوى المطلوب نشيل الفويل
وندخلها الفرن تانى تكمل سوى وتتشرب
لحد ما يتحمر وجهها
انا قدمتها مع ارز بالشعريه وسلطه خضراء
و انتى بقى يا قمره براحتك فى تقديمها
وبالهنا والشفا