منتدي هرم النسائي
منورين المنتدي

إن شاء الله تستفادوا وتفيدوا

جزاكم الله كل خير

منتدي هرم النسائي
منورين المنتدي

إن شاء الله تستفادوا وتفيدوا

جزاكم الله كل خير

منتدي هرم النسائي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي هرم النسائي

منتدي نسائي فيه كل ما تحتاجه المرأة العربية في حياتها
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
سبحان الله وبحمده سبحان لله العظيم والحمدلله والله أكبر

 

 طريقة عمل صينية الكوسة باللحم الـفـلـتـو بـالـفـرن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
رورو الذكية
مديرة الموقع
مديرة الموقع
رورو الذكية


عدد المساهمات : 341
تاريخ التسجيل : 18/11/2011
الموقع : هرم

طريقة عمل صينية الكوسة باللحم الـفـلـتـو بـالـفـرن  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل صينية الكوسة باللحم الـفـلـتـو بـالـفـرن    طريقة عمل صينية الكوسة باللحم الـفـلـتـو بـالـفـرن  I_icon_minitimeالجمعة نوفمبر 25, 2011 11:35 am

طريقة عمل صينية الكوسة باللحم الـفـلـتـو بـالـفـرن  2882
الكمية تكفي: 4 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 45 دقيقة المقادير: مقدار لحم فلتو مقدار كوسة ثمرة بطاطس مقدار طماطم مقدار بصل مقدار فلفل رومى مقدار توم مفروم ملعقة صغيرة زبده 2 ملعقة صلصه عدد 2 مكعب مرقه مقدار ملح-فلفل أسود مقدار لحم-جنزبيل مطحون مقدار ورق لورى مطحون التحضير: نقطع اللحم قطع صغيره انا استخدمت فلتو علشان مش بياخد وقت فى النضج
فهياخد نفس وقت نضج الكوسة
لكن لو انتى يا قمره هستخدمى نوع لحم بياخد وقت
يا ريت تقومى بسلقه نص سلقه قبل وضعها مع الكوسة
وتقومى بنفس الخطوات القادمه (بسسسس تكون اللحمه نص سلق)
ننضف الكوسة ونغسلها ونقطعها حلقات
نقطع الطماطم والبصل والفلفل الرومى مكعبات
ومعهم معلقه توم مفروم
نضع 2 معلقة كبيره صلصه و2 مكعب المرقه والتوابل الطبخ: نضع كوب كبير مايه على الخلطه ونقبلهم
نقطع 1 حبه كبيره بطاطس و1 حبه كبيره بصله شرائح
فى صينيه او طاجن او بيركس اللى يعجبنا
نضع شرائح البطاطس والبصل( الخطوه دى اختيارى )
لان انا بصراحه حطاها حمايه للحمه احسن تتحرق
نضع اللحمه فوق البطاطس
نضع جزء من الخلطه السابق تحضيرها
فوق اللحمه اللى فوق البطاطس
نضع الكوسة فوق اللحمه
نضع باقى الخلطه كلها فوق الكوسة
نضع المعلقه الصغيره الزبده ( معلقة صغيره علشان تبقى خفيفه )
وانتى برضه براحتك يا قمره فى كميه الدهون
ونغطى الصينيه بالفويل
وندخلها الفرن حوالى ساعه الا ربع او ساعه على حسب فرنك يا قمر
لحد ما تستوى بالشكل ده ولما توصل للسوى المطلوب نشيل الفويل
وندخلها الفرن تانى تكمل سوى وتتشرب
لحد ما يتحمر وجهها
انا قدمتها مع ارز بالشعريه وسلطه خضراء
و انتى بقى يا قمره براحتك فى تقديمها
وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل صينية الكوسة باللحم الـفـلـتـو بـالـفـرن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية القرنبيط باللحم المفروم
» طريقة عمل صينية الفراخ
» طريقة عمل صينية سمك بالصلصة
» طريقة عمل صينية فراخ بالليمون
» طريقة عمل صينية الدجاج بالليمون

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي هرم النسائي :: طبخ هرم :: اكلات هرم-
انتقل الى: