منتدي هرم النسائي
منورين المنتدي

إن شاء الله تستفادوا وتفيدوا

جزاكم الله كل خير

منتدي هرم النسائي
منورين المنتدي

إن شاء الله تستفادوا وتفيدوا

جزاكم الله كل خير

منتدي هرم النسائي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي هرم النسائي

منتدي نسائي فيه كل ما تحتاجه المرأة العربية في حياتها
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
سبحان الله وبحمده سبحان لله العظيم والحمدلله والله أكبر

 

 طريقة عمل بقسماط بدايت (دقيق اسمر -دقيق جنين القمح - شوفان )

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
حنين الدنيا
مديرة الموقع
مديرة الموقع
حنين الدنيا


عدد المساهمات : 873
تاريخ التسجيل : 18/11/2011
العمر : 33

طريقة عمل بقسماط بدايت (دقيق اسمر -دقيق جنين القمح - شوفان ) Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل بقسماط بدايت (دقيق اسمر -دقيق جنين القمح - شوفان )   طريقة عمل بقسماط بدايت (دقيق اسمر -دقيق جنين القمح - شوفان ) I_icon_minitimeالجمعة يونيو 07, 2013 12:42 am

طريقة عمل بقسماط بدايت (دقيق اسمر -دقيق جنين القمح - شوفان ) 9864

المقادير:

3كوب دقيق اسمر كامل _ ا كوب رده _ اكوب دقيق جنين القمح _ خميره فوريه
رشه ملح _ رشه سكر _ بكينج باودر _ 2 بيضه _ ماء للعجن
(ملعقه شاى قرفه -ملعقه شاى جنزبيل) و دول علشان نزود الحرق _ شوفان للوجه الطبخ: تخلط جميع المقادير الجافه مع بعض ثم يضاف ماء العجن ثم البيض
و يعجن جيد جدا
و تترك حتى تخمر و يتضاعف حجمها
و فردتها فى صينيه بيتزا مدهونه زيت بالفرشاه و ووزعت على الوجه الشوفان و رشيته ببخاخ مياه علشان يثبت على الوجه
و خبزته فى فن حار حتى النضج
وبعد كده قطعته شرايح و دخلته الفرن تانى على درجه 150 علشان يتحمص
على فكره بياخد وقت فى التحميص يعنى كررت عمليه التحميص دى مرتين تلاته
وممكن كمان يفرد بسمك رفيع اكتر شبه البسكويت بيتحمص بسرعه و بيكون جميل جدا و ده شكل الرفيع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://haram.yoo7.com
sosa 99
مديرة الموقع
مديرة الموقع
sosa 99


عدد المساهمات : 256
تاريخ التسجيل : 18/11/2011

طريقة عمل بقسماط بدايت (دقيق اسمر -دقيق جنين القمح - شوفان ) Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل بقسماط بدايت (دقيق اسمر -دقيق جنين القمح - شوفان )   طريقة عمل بقسماط بدايت (دقيق اسمر -دقيق جنين القمح - شوفان ) I_icon_minitimeالخميس يوليو 14, 2016 2:09 am

تــســلم ايـــدكـ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل بقسماط بدايت (دقيق اسمر -دقيق جنين القمح - شوفان )
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شوربة القمح بالكريمة
» طريقة عمل طريقة عمل توست مقلى بالبيض
» طريقة عمل طريقة عمل السحلب
» طريقة عمل موس الشيكولا
» طريقة عمل الشكشوكة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي هرم النسائي :: طبخ هرم :: وصفات للرجيم وللمرضي-
انتقل الى: