المقادير:
3كوب دقيق اسمر كامل _ ا كوب رده _ اكوب دقيق جنين القمح _ خميره فوريه
رشه ملح _ رشه سكر _ بكينج باودر _ 2 بيضه _ ماء للعجن
(ملعقه شاى قرفه -ملعقه شاى جنزبيل) و دول علشان نزود الحرق _ شوفان للوجه الطبخ: تخلط جميع المقادير الجافه مع بعض ثم يضاف ماء العجن ثم البيض
و يعجن جيد جدا
و تترك حتى تخمر و يتضاعف حجمها
و فردتها فى صينيه بيتزا مدهونه زيت بالفرشاه و ووزعت على الوجه الشوفان و رشيته ببخاخ مياه علشان يثبت على الوجه
و خبزته فى فن حار حتى النضج
وبعد كده قطعته شرايح و دخلته الفرن تانى على درجه 150 علشان يتحمص
على فكره بياخد وقت فى التحميص يعنى كررت عمليه التحميص دى مرتين تلاته
وممكن كمان يفرد بسمك رفيع اكتر شبه البسكويت بيتحمص بسرعه و بيكون جميل جدا و ده شكل الرفيع